Sunday, 18 November 2012

Minat Aizat!


Ak xtau la awat ak bole nk hupdate cite sal Aizat neh...(neh dah kekeringan Idea da la kott..)..

Aku mmg peminat no satu Aizat klu hmpa suma nak tau....xmo tau pon wat2 tau jela..da terbace kan....hee...peace!..ak suka kt dia neh sbb dia ada kompiden lebih!wlaupon Aizat yg dlunye seorang yg gemok errrrrr berisi lbey sesuai kot,tp die xmudah give up ngn sume bnde...and finally die da ramping (agak2 sesuai ke dgn laki,bedall je la) ngn hasil usaha kuat dan sokongan family,fans and kengkawan die..tetibe ak kagum ngn die...

SEBELUM


SELEPAS



"Semua benda yang kita inginkan haruslah disertakan dengan usaha kalau tidak pasti tidak dapat apa yang kita nak. Macam saya bersenam, kurangkan makan. Selain untuk kesihatan bila saya kurus, itu satu perkara yang bagus sebab itu saya ingin kekalkan,"ujar Aizat.

Sumber : http://anizyn.blogspot.com/2010/02/gambar-aizat-dulu-dan-sekarang.html#ixzz2CaR1cDxW


Haaaaa sbb tuh la ak kagummm sgt ngn dia neh!!suara pon sdap...nyanyi lgu mesti feel punyerr....ingt lg tym AF dlu die nynyi lagu Anuar Zain- Perpisahan..pergghhhhhh feeling gler ak tym tuh....tym die da kuruih neh lgu yg best die kasik feel n tgkap leleh lagu Pergi..menang juare lagu kotttt..caya lah Aizat!!!

So bg peminat2 Aizat kt lua sana,bolehlah jdikkan Aizat neh sbgai sumber inspirasi korg nk kurus kerr..nk berjaye ke...yg penting kene ade SEMANGAT dan USAHA dan jgn MUDAH BERPUTUS ASA selain BERDOA KPD TUHAN...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright© All Rights Reserved belognyssa.blogspot.com